Sover i mammas famn :)

Min lilla sessa somna i min famn :) Nybadad och precis ätit mat. Nu sover hon middag :) 5 månader!

Godmorgon :)
Idag blir min lilla sessa 5 månader. Vart tar tiden vägen. Absolut det bästa som hänt mig. Mamma älskar dig av hela sitt hjärta! :)
 
 

Godmorgon! :)

Godmorgon ;)
Nu har vi precis vaknat! Livia sov lika bra idag som igår. Lika morgon trött som sin mor :) hehe!

Hon tyckte inte om blixten! 


Promenad!

Idag har vi varit ute och gått med Malin! Vi var ända ute i Gislövs läge och gick nere vid stranden! Jätte mysigt och skönt :)


Livia 10 april

Dagens klädsel:

Ny jacka!

Idag har Livia fått en jätte fin jacka från Zara :) 

Härlig promenad!

Idag har vi varit ute och gått med Malin. Blev en promenad på 2 timmar. LillaLivia  somna direkt med munnen öppen! Hehe! Som sin far :) 

Sen när hon vakna var hon glad :)Nytt till Livia!

Vilket tråkigt väder. Så då får man passa på att plocka undan och tvätta alla Livias kläder :)
Idag har mormor och moster varit på besök! Livia fick lite nya kläder, ett par finskor och en ny overall till hösten! :)Godmorgon!

Godmorgon :)
Skönt att vakna upp bredvid en mysig Lowe och en glad Livia i sin säng!  Livia har varit super duktig. Sovit från 23 tiden till nu :)


Nu blir de frukost för oss alla 3 :) 

Min viktnedgång!

Första tränings passet gjordes igår på någon månad sen tillbaka. Har varit sjuk så inte kunnat träna, men äntligen igår tränade jag med min sambo. Han körde ett hårt pass för träningsvärk de luxe idag! Kan knappt röra min kropp sån värk jag har, men de är ju bara bra :)
 
Har bestämt mig att denna månaden ska jag inte alls äta något godis, kakor, dricka läsk eller något som innehåller massa socker. Nu ska jag verkligen gå ner mina mamma kilo. Så nu jäklar ska ni försvinna!
Så ska bli spännande och se om en månad och se hur mycket jag har lyckats gå ner :)
 
Mått och bilder kommer sen. Ska väga mig imorgon bitti och ta lite mått. Så jag har så jag kan gemföra om en månad! Sen tänkte jag skriva något varje vecka och berätta hur min vecka har varit. Tufft kommer de bli, men jag ska klara de. Har jag en gång klarat att gå ner i vikt ska jag klara de igen! VILJA!! :)
 
 
 
 
RSS 2.0