Gislövs Marknad :)

Hej alla fina där ute!
Hoppas allt är bra med er, för med mig är det bara bra :)
Var i Malmö idag med Elinor. Gick en runda på Hansa. Hittade faktiskt en bikini som jag ska ha med mig till Rhodos :) Längtar riktigt mycket. Hoppas det kommer bli en minnesvärd resa och att man blir brun :D
När jag kom hem idag hittade jag ett brev från Gislöv IF. Stod att jag fått en marknadsplats. Så iår kommer jag att stå på Gislövs Marknad och sälja mina änglar. Ser fram emot det och hoppas ni kommer och tittar :)
En bild på två av min änglar som jag har gjort :)
En bild på ett armband med en ängel och ett hjärta där det står "made whit love"Glöm INTE att komma och besöka mig på Gislövs Marknad den 5-7 augusti :)

Puss Sandra

Titta gärna in :)

Glöm inte att besöka Elinors blogg!
klicka HÄR så kommer du vidare!

En vanlig dag blir en ovanlig dag!

Hej Allesammans!
Det började med en helt vanlig dag. Steg upp och började fixa mig för en tripp till Lund, med Elinor och Pappa. Detta var på midsommar dagen och jag hade ingen klänning. Så vi åkte till Lund och hämta upp Lina. Sen åkte vi till Nova. Det första jag gör när vi kommer till Nova är att jag går in till Gina Tricot. Ser att halva butiken har 50 % så tar på mig en massa kläder och sen går jag in och provar mina kläder. När jag väl provat hälften av mina kläder kommer Lina springande in till provrummet och skriker: Martin och Simon är här.
Jag bara: whaaaat? Är det sant?
Snabbt tar jag på mig och skiter i att prova dem sista av kläderna. Hade ju hittat min klänning inför kvällen så det var de viktigaste. Snabbt beger jag mot kassan och betalar och sen vidare ut mot butikerna för att leta upp dem. Till slut hittar vi dem i en affär. Första tanken var jag måste ta en bild med dem. Men skulle jag våga få fram och fråga dem. Efter om och men går jag och pappa fram och frågar om vi får lov att ta en bild. Givetvis får vi ta en bild :)
Helt sjukt att jag verkligen träffa dem på ritktigt. Har man följt alla avsnitt så var de sjukt ballt att verkligen träffa dem. Både innan och efteråt skakade mina händer. Sjukaste dagen på länge. Men en minnesvärd dag.
Efter vi tagit bilden gick vi vidare och helt plötsligt kommer Sara. Martin berättade att dem var tillsammans. Så det var riktigt roligt att höra. Hoppas de kommer gå bra för dem.
Här kommer bilden på oss:En dag på Ikea med Lina!

För någon vecka sedan var jag och Lina inne på Ikea. Handlade lite saker till lägenheten :)
Vi passa även på att äta lite i deras café där dem har världens godaste cheesecake. Här kommer några bilder när vi sitter och äter:

 

RSS 2.0